Virágözön az oroszlánoktól

Fővárosi Önkormányzat Gödöllő Idősek Otthona virágültetési program - 2024. április 18. 

Kovácsné Mariann intézményvezető telefonon kereste fel az Első Budapest-Gödöllő Lions Clubot és a tavalyihoz hasonlóan kérte, hogy egynyári növény palántákkal támogassák a Szociális Otthon virágültetési programját. A Wesselényi LIONS Club is jelezte, hogy részt vesz a programon. A virágtartó ládák előkészítésében és virágfölddel való feltöltésében oroszlánrészük volt. Az akció alatt vidám élőzene jókedvre derítette a lakókat és a szorgos kezű időseket.

Az Első Budapest-Gödöllő Lions Club tavaly is, idén is egyhangúlag támogatta és csatlakozott a virágültetési programhoz 100 db egynyári palánta vásárlásával.  A beszerzést és a helyszínre szállítást a klub elnöke, Csaba Antal  intézte. Krónikásunk, Scherzinger Mária jelenlétével és fotóival vett részt a délelőtti eseményen. Az idősebb hölgyek nagy örömmel palántáztak, színes virágtartó ládákat készítettek, hogy minden ablakba és az udvarra is kerüljön a pompás virágokból.

Projekt felelős: Csabáné Farkasházi Edit


Képgaléria

Hír kategóriák

Lions szövetség eseményei

Konvenció (Gödöllő)
2024. június 15. 10:00

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Budapest-Gödöllő Lions Club

Adószámunk:
19020264-1-42
Számlaszám:
HU05-10103836-15147700-01005005

cím: 2100 Gödöllő,
Rézgombos Ház - Szabadság tér 1.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba