Nefelejcs Akadályverseny az Első Budapest-Gödöllő Lions Club támogatásával

2024. szeptember 5-én a gödöllői Rönkvár játszótéren, szép időben és kellemes környezetben megrendezték a Nefelejcs Napközi fogyatékkal élő fiataljai számára a IV. Nefelejcs Akadályversenyt, melynek fő támogatója Lions Clubunk volt.

Az akadályversenyen 40 fő vett részt, a Nefelejcs Napközin kívül a Máltai Szeretetszolgálat és a Tessedik Alapítvány gondozottjai is megjelentek.

A verseny felszabadult, jó hangulatban zajlott, 10 állomás (próbatétel) szerepelt: 1. OLYMPIA-kisokos, 2. megnyitó futás, 3. távolugrás, 4. karikadobás, 5. kerékpározás, 6. kosárdobás, 7. súlylökés, 8. súlyemelés, 9. úszás, 10. lezáró futás.

Az akadályverseny baráti hangulatban zajlott le. Legfontosabb célunk az esélyegyenlőség, egymás elfogadása és a közösség építése volt. Örömmel láttuk, hogy sikerült!

Az eseményen részt vett: Dr. Gémesi György városunk polgármestere, Bárdy Péter alpolgármester és Dr. Bajkó Norbert alpolgármester, valamint az Egyesített Gödöllői Szociális Intézmény vezetője Czeglédi Ingrid, és képviseltette magát a Városi Civil Szervezet is.

Klubunk részéről az esemény lebonyolításában az eszközök szállításában közreműködött: Hunyadi János, Nagy Pál Sebestyén és párja, Scherzinger Mária és Csaba Antal.

A díjakat Hunyadi János LC MSZ kormányzó adta át. A díjak költségét klubunk finanszírozta, valamint minden résztvevőnek a verseny kezdetekor egy-egy gödöllői Lions sapkát adtunk át, melynek mindenki nagyon örült.

A Nefelejcs Napközi köszönete:

„Nagyon köszönjük az akadályversenyen való segítségeteket, és a helyezettek ajándékait. Az akadályversenyen résztvevő fiatalok mind nagyon jól érezték magukat, a közös kimozdulás, a külső helyszínen történő foglalkozás számukra is csapatépítő. Ezen a programon most már többedik alkalommal vesz részt a Mosolygó napközi is, és szeretnénk ezt a kört bővíteni. Így lehetőség nyílik  barátságok kialakulására más intézménybe járó fiatalokkal. Az egymásra figyelés, a szabályok betartása segíti, fejleszti más helyzetekben is a megoldás keresést, az együttműködést más emberekkel.

Köszönjük, hogy évről évre támogatjátok ezt a programot jelenlétetekkel, az eszközök kiszállításával is! Önkéntes segítségetek nélkül nem tudnánk ezt megvalósítani!

Nefelejcs Napközi csapata nevében: Szandi, Timi, Szilvi, Dani, Marcsi, Csilla”


Képgaléria

Hír kategóriák

Club események

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

Első Budapest-Gödöllő Lions Club

Adószámunk:
19020264-1-42
Számlaszám:
HU05-10103836-15147700-01005005

cím: 2100 Gödöllő,
Rézgombos Ház - Szabadság tér 1.

Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba