Jótékonysági bált rendezett az Első Budapest-Gödöllő LC

2019. február 16–án, szombaton tartotta hagyományos jótékonysági bálját Gödöllőn az Első Budapest-Gödöllő Lions Club. A 80-as évek hangulatát idéző esten köszöntötték a 30 éve alakult Budapest First Lions Club jelenlévő tagjait is, valamint Gémesi György polgármester Urat is.

A rendezvényt megtisztelte és köszöntötte Pázmányi György PDG, valamint dr. Chrabák László kormányzó, aki elismeréseket nyújtott át a jótékonysági bál keretein belül.

 

A bálnak kedvező visszhangja volt nemcsak Gödöllőn, de a távolabbi területeken is: a messzebbről érkező vendégek is jelezték, hogy nagyon jól érezték magukat. A visszajelzések pozitívak voltak, jó volt a program, a megemlékezés, a műsorok, az ételek-italok, nem is beszélve a társaságról. Jól sikerült a bevezető részben a protokoll személyek dr. Chrabák László kormányzó úr közreműködése és dr. Gémesi György polgármester úr hozzászólása, rövid és lényegre törő volt.

A bálon megjelent alapító és régi klubtagok öröműket és meghatódásukat fejezték ki, hogy az általuk megkezdett Lions mozgalom Gödöllőn egy jó csapat kezében van és magas szinten folytatódik. Mindenkinek nagyon tetszett a klub által támogatott Nefelejcs Napközi gondozottak műsora, valamint, hogy együtt buliztak a klubtagokkal az est folyamán. Hunyadi János hűtőgép felajánlása nagy örömet és meglepetést okozott. Jól sikerült Fogarassy Csaba a múltról történő megemlékezése, kedvezően hatott a régi klubtagok szereplése.

A Török Ignác Gimnázium kórusának magas szintű előadását nagy tetszéssel fogadták. Jó volt a zene, a fényeffektek, a kivetítő. Jól sikerült a tombola sorsolás is. Az est háziasszonya, Benedek Krisztina jelentősen hozzájárult a bál színvonalas lebonyolításához. Ügyesek voltak a hostess segítők. Az összes vendégül látott személy 185 fő, mely minden korábbi létszámot meghaladta.


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba