A budapesti régió példátlan összefogása

A mai napon, 2020. április 27-én a Wanatka központban átadásra került egy Orbit 20 elnevezésű Braille olvasó eszköz T. Nagy Anna gyengénlátó kislány részére. Az eseményre a budapesti régió klubjainak összefogásának eredményeként került sor. Az eszközt Keys Mária I. sz. alkormányzó és Hunyadi János I. sz. régióelnök adták át.

Hálásan köszönjük minden klubnak és klubtagnak, akik hozzájárultak az adományhoz. Külön köszönöm Boronkay Gusztáv kormányzó úrnak, hogy a kormányzóság a hiányzó összeget kipótolta!

Az eszköz egy referencia eszköznek tekinthető, ennek megfelelően amennyiben bármely klub gyengénlátó támogatottjának szüksége lesz egy ilyen eszközre kipróbálásra kölcsönkérhető, a kislány édesanyja vállalta, hogy tanácsokkal látja el az érdeklődőket.

Barátsággal,

 

Hunyadi János

I.sz . régió elnöke 2019 - 2020

  


Képgaléria


Hogyan lehet Lions Club tag?

A lions klubtagok idejüket és a képességeiket felajánlva segítik, erősítik a közösségeiket. A Lion a jószolgálati munka tapasztalatain keresztül új képességeket szerezhet, tartós barátságokat köthet, találkozhat igazi kihívásokkal, és sokat tanulhat, fejlődhet a feladatok megoldása során.

További információk a belépésről vagy Lépj velünk kapcsolatba